Apple's Clips App - videoredigering på din mobil


Tidligere på året (2017) udgav Apple deres egen app, Clips.
Clips er en simpel video redigerings app.

Hvis man er bruger af Snapchat, og Instagram kender man sikkert til forskellige filtre man kan tilføje til sine videoer og billeder. Apple's Clips har mange af de samme funktioner med at kunne tilføje de forskellige filtre.


Det smarteste ved denne app er funktionen til at tilføje undertekster til sine videoer. I dag er video utrolig populær, og flere og flere steder ser vi videoer uden lyd på. Det har gjort at undertekster er begyndt at optræde hyppigere. Det har før været en lidt længere proces at tilføje undertekster til videoer, og tit noget man har brugt professionelle folk til, men sådan er det ikke længere.

Apple har tilføjet realtime-undertekster. Det betyder at imens man snakker på videoen man optager tilføjer appen undertekster. Og det fungerer! Der kan forekomme smuttere, men i de fleste tilfælde klare appen sig virkelig godt.

Vil anbefale at bruge appen og dens undertekst funktion til mindre "daglig dags" / hurtige videoer, og bruge en mere professionel løsning til de større og vigtigere videoer man deler online.

Du kan læse mere om Clips og alle funktioner på imore.com's hjemmeside

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Videofunktion på LinkedIn

Du kan godt lave din næste store video selv!

Crossposting på facebook (video guide)